Jeugd

Natgeo junior – Astronautentraining bij NASA
ESA-astronaut André Kuipers traint bij het legendarische Johnson Space Center in Houston, Texas. Hij oefent de procedures voor zijn volgende ruimtemissie: een half jaar aan boord van het internationale ruimtestation ISS.

ngj-andrejsc

Natgeo junior – Op pad met de KNRM
In de rubriek Extreme Expeditie beleven jongeren avonturen waar hun leeftijdgenoten alleen maar van kunnen dromen. Achtbanen testen, trainen met de commandos en dit keer: mensen redden met de Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij!

ngj-knrm

Kidsweek – Mee met drugspatrouilles rond Curacao
In het Caraibisch gebied ligt een klein stukje Nederland: de Nederlandse Antillen. Op Curacao proberen de Koninklijke Marine en de lokale Kustwacht drugssmokkelaars in de kraag te vatten. Met snelle boten en stoere jongens en meiden.

kw-drugspatrouille

Kidsweek junior – Overleven boven de poolcirkel met de mariniers
Het Korps Mariniers traint op de 69ste breedtegraad in de ijzige kou. Buiten slapen, uit een wak klauteren, de vijand besluipen en uren wachten in de sneeuw. Oefen mee met deze bikkels voor een oorlog in het Noordpoolgebied…

kwjr-koudweertraining

Natgeo junior – Meetrainen met de commando’s
In de rubriek Extreme Expeditie beleven jongeren avonturen waar hun leeftijdgenoten alleen maar van kunnen dromen. Op pad met de Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij, achtbanen testen en dit keer: trainen met de commando’s!

ngj-commandos

Natgeo junior – Sterrenkijken met de Very Large Telescope
In Nederland kun je nooit echt lekker sterren kijken. Vaak hangen er wolken en nooit is het echt pikkedonker. Daarom gaan Nederlandse sterrenkundigen helemaal naar Chili in Zuid-Amerika om onderzoek te doen.

ngj-vlt